Laspaumelles.nl

De plek voor al uw laspaumelles! Als specialist in aanlaspaumelles kan BOSCH Scharnieren u verder op weg helpen met het grootste aanbod aan standaard aanlaspaumelles en maatwerk laspaumelles voor industriële toepassingen.

Op onze website vindt u het grootste assortiment  laspaumelles in staal, roestvast staal (RVS 304 en 316) en aluminium.

Alle aanlaspaumelles op voorraad zijn binnen 48 uur leverbaar.

Speciale wensen? We horen het graag van u.

Laspaumelles van BOSCH Scharnieren

WAT ZIJN LASPAUMELLES?

Een laspaumelle is een paumelle zonder schroefplaten en wordt doorgaans gebruikt om op stalen deuren en kozijnen te lassen.

De meest toegepaste laspaumelle is de aanlaspaumelle met een stalen pen en messing ring. Hierbij zorgt de messing ring voor een goede smering tussen de delen van de aanlaspaumelle. Een aanlaspaumelle met messing pen en messing ring is een duurzame oplossing die minder snel slijt. Heeft u sterkere aanlaspaumelles nodig, bijvoorbeeld omdat u werkt in een corrosieve omgeving? Dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor RVS aanlaspaumelles, bijvoorbeeld met het zeewaterbestendige RVS 316.  

Welke aanlaspaumelle u ook kiest, al onze laspaumelles zijn van de hoogste kwaliteit en daarom bijzonder duurzaam in gebruik. Alle aanlaspaumelles hebben bovendien een laag koolstofgehalte. 

RVS 316 LASPAUMELLES VOOR MARITIEM EN OFFSHORE

In ons assortiment heeft u keuze uit diverse lengtes laspaumelles  van 40mm tot en met 200mm. De aanlaspaumelles zijn beschikbaar in aluminium, staal, RVS 304 en het zeewaterbestendige RVS 316, wanneer u corrosiewerende eisen stelt aan uw aanlaspaumelles.  De RVS 316 laspaumelles zijn zodoende uitstekend geschikt voor maritiem, scheepsbouw, offshore, sanitair en laboratoria. 

Wij bieden het grootste assortiment aan standaard aanlaspaumelles. Heeft u behoefte aan maatwerk laspaumelles? Neem dan contact met ons op. BOSCH Scharnieren is namelijk de specialist als het aankomt op maatwerk laspaumelles, paumelles en scharnieren.

Aanlaspaumelle met smeernippel

Wij beschikken ook over een groot aanbod aanlaspaumelles met smeernippel.

Aanlaspaumelles met smeernippel zijn bij uitstek geschikt voor intensief gebruik en hoge belastingen, doordat de smeernippel aan de bovenzijde van de paumelle de mogelijkheid biedt om ook op langere termijn een soepele werking te garanderen. U kunt kiezen uit een RVS smeernippel of gegalvaniseerde smeernippel.

BOSCH SCHARNIEREN

Dé specialist in standaard
en maatwerk laspaumelles

vragen over laspaumelles?

Wij helpen u graag verder. Stuur ons een email of bel ons voor meer informatie en advies.

kwaliteit

BOSCH Scharnieren staat al sinds 1929 voor de productie van hoogwaardige metalen scharnieren voor industriële toepassingen, met een specialisme voor klantspecifiek maatwerk. Wij voldoen aan de kwaliteitseisen volgens de NEN- en ISO 9001 TÜV Nederland normen. 

BOSCH Scharnieren B.V. is een onafhankelijke onderneming die op geen enkele wijze onderdeel vormt van de Robert Bosch GmbH groep van ondernemingen en die evenmin op enige andere wijze is verbonden aan de Robert Bosch GmbH groep van ondernemingen.